Overføre VPN innstillinger til Kaspersky-appen

Nå kan du bruke VPN i den oppgraderte alt-i-ett-appen – Kaspersky for Android. Denne appen har alt du trenger for din beskyttelse og personvern, og den inkluderer også alle andre Kaspersky Security Cloud og Kaspersky VPN Secure Connection-funksjoner.

Når du installerer Kaspersky-appen trykker du VPN og følger instruksjonene på skjermen for å overføre VPN-innstillingene.

Når innstillingene er overført fungerer VPN gjennom Kaspersky-appen. Samtidig slutter VPN-funksjonaliteten å fungere i Kaspersky Security Cloud og Kaspersky VPN Secure Connection, og du kan slette disse appene.

Den sikre tilkoblingen deaktiveres automatisk mens VPN-innstillingene overføres til Kaspersky-appen.

Hvis du vil overføre VPN-innstillinger, bør begge appene være koblet til samme My Kaspersky-konto. Hvis du har forskjellige abonnementer og ønsker å bruke dem samtidig, må du kontakte kundeservice.

Du kan fortsatt ombestemme deg og bruke Kaspersky VPN Secure Connection i stedet for Kaspersky-appen. Innstillingene kan imidlertid ikke overføres tilbake fra Kaspersky-appen. Hvis du bestemmer deg for å fortsette å bruke Kaspersky Sikkerhetssky eller Kaspersky VPN Sikker tilkobling, må du konfigurere VPN-innstillingene manuelt.

Om abonnementet

Hvis du har en My Kaspersky-konto med Ubegrensede abonnement på Kaspersky VPN Sikker tilkobling, kan du logge på den i Kaspersky appen og bruke abonnementet.

Hvis du brukte et anonymt abonnement for Kaspersky VPN Secure Connection, må du koble til din My Kaspersky-konto. Som et resultat av dette blir abonnementet ditt deanonymisert.